3000 Watt Turbokracht.

Stofzuigen

easyWash beschikt over vijf stofzuigers. 3000 Watt Turbokracht zorgt voor een compleet en snel gereinigd interieur!

Na inworp van € 1,- of een wasmunt gaat de stofzuiger 7 minuten in werking. De stofzuigers zijn voorzien van een 5 meter lange slang en een handig opbergvak voor het mondstuk.

Bij iedere stofzuiger plek vindt je tevens een interieurverfrisser met drie geuren – Vanille, Bubble Gum en New Car. Binnen 1 minuut heb je een compleet fris ruikend interieur!

Snel en effectief op de juiste spanning.

Bandenspanning

Stofzuiger eiland 3 is voorzien van een luchtautomaat. Een unieke luchtdispenser die op een snelle én effectieve wijze uw banden weer volledig op de juiste spanning zet!

Fabrikanten raden aan dit met regelmaat – maandelijks! – te controleren. Tip: meet bij voorkeur met koude banden en zet winterbanden circa 0,2 bar hoger!

Wassen, stofzuigen en drogen in een.

Mattenwasser

De compleet vernieuwde mattenwasser is een speciaal ontwikkelde machine die in één handeling al jouw automatten effectief wast, stofzuigt én droogt. De mattenwasser is een uniek product en staat in Den Haag exclusief bij easyWash.

De machine is speciaal ontworpen om de nadelen van het uitkloppen van de automatten op te heffen. Immers de matten worden dan alleen – en vaak gedeeltelijk – ontdaan van zand en stof maar niet gestofzuigd en fris gewassen.

Meer dan 50 exclusieve geuren.

Wonderboompjes

easyWash beschikt over 16 wūrlitzer verkoopautomaten. Hierin vindt u het complete assortiment wonderboompjes van Arbre Magique aan. Deze geuren zijn speciaal ontwikkeld en afgestemd op jouw auto interieur.

In dezelfde verkoopautomaten treft u tevens een ruim assortiment doekjes voor reiniging van alle delen van uw interieur aan. Ook treft u een compleet assortiment gekoeld fris en snoep aan. Alle verkoopautomaten zijn 24/7 toegankelijk.

Biologisch afbreekbare producten.

Milieuvriendelijk

easyWash is – als gespecialiseerd autowascentrum – veel milieuvriendelijker dan het op straat auto wassen. De resterende shampoo en reinigingsmiddelen worden professioneel opgevangen en afgevoerd. Bij het wassen op straat verdwijnen deze resten immers in het riool en dus in het milieu.

easyWash voldoet aan de Normstelling Autowasbedrijven – opgesteld door de Bovag – en gebruikt derhalve uitsluitend biologisch afbreekbare producten.

fid889632-2485_easyWash-vanuit-de-lucht

Bij easyWash is iedereen welkom

Bekijk jouw route

Wij zijn dé enige Carwash van Nederland waar het alleen om jou en jouw voertuig gaat en is gevestigd in Den Haag! Bij easyWash aan de Dekkershoek 145 is het mogelijk om alles “op wielen” zelf professioneel én goedkoop te reinigen. Zowel het exterieur als ook het interieur. Van fiets tot rally race wagen bij ons is iedereen welkom!

easyKey

easykey, Voor nog meer voordeel

Wassen zonder krassen

Betaal met de easyKey!

De easyKey is een elektronische chip in een waterdichte huls. Na éénmalige aankoop bevestigt je de easyKey aan je sleutelbos! De werking van de easyKey is eenvoudig. De chip bevat jouw saldo en je waardeert deze alleen af wanneer jij dat wilt.De easyKey kost € 10,-.  Er is dan reeds een saldo van € 5,- opgeladen dus je kunt direct aan de slag

[vc_btn title=”Meer informatie/prijzen” style=”flat” color=”default” link=”url:http%3A%2F%2Feasywash.nl%2Feasykey%2F||”]